24/07/2024 Thessaloniki

25 juli 2024 - Thessaloníki, Griekenland

Wanneer we wakker worden , zijn we nog volop aan het varen …. Eerst gaan we naar het ontbijt , rond 9:00 en daarna gaan we even richting zwembad aangezien we pas rond 13:30 zullen aanmeren in Thessaloniki. Het is weer heel warm dus al snel zitten we in het zwembad zelf . Rond de middag gaan we lunchen en voor de eerste keer is het echt druk in het buffetrestaurant. Kan ook moeilijk anders want iedereen zit op het schip . Rond 13:00 meren we aan en Gwen en ik besluiten om even de stad in te trekken . Zane en Ty gaan mee . We wandelen richting Witte toren , één van de bezienswaardigheden hier . Dan nog een terrasje , mijn eerste ijskoffie en we wandelen terug via de winkelstraat naar de boot. Nog even chillen in de kamer en we hebben vanavond gereserveerd in Le Petit Chef.

Om 20:30 zijn we daar en dit restaurant op het schip is wel eens leuk om mee te  maken . We krijgen eigenlijk via animatiefilmpjes ons eten op ons bord geserveerd. Leuk!

Na het diner is iedereen even vol gegeten en gedronken en we gaan ‘vroeg’ (23:30) slapen .

Goodnight !

Van reisblog naar fotoboek
reisdrukker.nl

1. Ingrid:
    25 juli 2024
    Weer een leuke dag erbij 😎. Die animatie bij het eten zag er plezant uit.
    Geniet maar lekker verder