21/03/2025 in higher spheres
22 maart 2025 - Paradise, Nevada, Verenigde Staten
Onze laatste volledige dag Las Vegas en bij uitbreiding the USA. We nemen even de auto deze morgen en rijden naar het Las Vegas sign …. Uiteraard een foto die niet mocht ontbreken in het album . Daarna rijden we verder naar het Allegiant stadium en The Sphere om ook hier nog een fotootje te nemen .
Daarna de auto terug in de parking van het hotel en we wandelen dan naar The Fashion Show Mall . Het is ondertussen lunchtime en Panda Express it is . Dus net op het nippertje nog de beste Orange Chicken ooit kunnen eten.
Dan nog even een wandelingetje over de Strip , we moesten uiteraard het Aria hotel nog even binnen lopen. Rond 17:30 terug naar de kamer , het einde komt in zicht, wat dus ook wil zeggen dat we onze valiezen moeten beginnen inladen en organiseren .
Een heel dubbel gevoel : wat waren dit toch weer 2 schitterende weken waarin ik Zane kon zien in zijn habitat en waar ik zo genoten heb van al die prachtige dingen om te bekijken zowel de natuur als de sport als het kischerige LV en dat dan nog te mogen delen met de vriendjes Eric, Kevin en Chad . Maar langs de andere kant zal ik ook weer zo blij zijn om Ty en Gwen te zien en vast te pakken….
Maar zover zijn we nog niet . Rond 20:00 gaan we diner doen bij Blondies , een sportbar in ons hotel. March Madness is overal te zien en te horen nu in Las Vegas , heel speciaal. Na het diner nog iets drinken en rond 23:00 is het ‘boeken toe’.
Grtjs

Wij hebben weer genoten van jullie verhalen en sweet memories beleefd.
Een vlotte terugreis gewenst en tot op een van de volgende avonturen .
Thx
De reisverhalen van jullie avonturen waren echt top en dan de extra time met Zane is de bonus.
Bedankt om jullie verhalen, foto's te delen wat toch een beetje jaloezie opwekt.
We zullen de strafste avonturen wel horen als jullie terug op de Belgische bodem zijn.
Thanks boys.